Routebeschrijving

Adres

Climate Neutral Group
Arthur van Schendelstraat 650
3511 MJ Utrecht

Climate Neutral Group bevind zich in het verzamelgebouw HNK (Het Nieuwe Kantoor Utrecht CS) aan de Arthur van Schendelstraat, waarin Climate Neutral Group is gevestigd. De draaideur is de hoofdingang.U neemt de hoofdingang/draaideur van HNK en meldt zich aan de balie. De baliemedewerker belt onze receptie en verwijst u dan naar het trappenhuis en de liften aan de rechterzijde. U neemt de lift naar de 6e verdieping en aan de linkerkant bevind zich ons kantoor.

Parkeren

Voor ons gebouw is het betaald parkeren tegen het centrumtarief. U kunt iets goedkoper terecht in de parkeergarage Vaartsche Rijn op 10-15 minuten lopen van ons gebouw.

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ruim 15 minuten lopen naar ons kantoor. Vanwege werkzaamheden rondom Centraal Station Utrecht en Hoog Catharijne kan de situatie regelmatig wijzigen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt iedere 3 minuten een pendelbus, lijn 208, vanaf het busstation aan de Jaarbeurszijde naar de halte Vondellaan. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen naar ons kantoor.

Vanaf het station Utrecht Vaartsche Rijn is het 10 minuten lopen naar ons kantoor.

Auto

Met de auto is Climate Neutral Group het snelste te bereiken vanuit de oostelijke en zuidelijke richting.

Routebeschrijving vanaf Amsterdam (A2)

Houd op de A2 de richting Leidsche Rijn aan. Neem afrit 6 t/m 8 naar de N230 richting Maarsen/Vleuten/Ring Utrecht (noord). Houd ongeveer 6 kilometer links aan en volg de borden voor A 2/E35/’s-Hertogenbosch. Houd vervolgens rechts aan en rijd door op Afslag 8 en volg de borden Utrecht-Papendorp/Utrecht-Langerak. Weg vervolgen naar Dominee Martin Luther Kinglaan. Sla na ongeveer 2 kilometer rechtsaf naar Daalsetunnel. Sla rechtsaf naar Daalsesingel. Weg vervolgen naar Catharijnesingel, Willemsplantsoen en de Catharijnebaan. Sla rechtsaf naar Nicolaas Beetsstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Arthur van Schendelstraat. Hier vindt u het kantoor van Climate Neutral Group (in het HNK gebouw) aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Breda (A27)

Volg de A27 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem de afrit A12/E30 richting Den Haag vanaf de A27. Houd rechts aan en volg de borden voor Hoograven/Lunetten/Houten. Neem op de rotonde de 1ste afslag op Waterlinieweg richting Hoograven/Lunetten. Neem vervolgens de 3e afslag op de Het Goyplein naar Het Goylaan. Ga daarna rechtsaf naar Constant Erzeijstraat. Weg vervolgen naar W.A. Vultostraat en Briljantlaan. Sla bij de verkeerslichten linksaf naar de Baden-Powellweg en de Vondellaan. En ga vervolgens rechtsaf onder de Kruisvaartbrug door waar de weg overgaat in de Bleekstraat. Bij de tweede T-splitsing linksaf slaan naar de Catherijnesingel. Na enkele meters gaat u linksaf naar de Henriëtte Roland Holststraat. Hier vindt u ons kantoor in het HNK gebouw.

Routebeschrijving vanaf Rotterdam/Den Haag (A20/A12)

Volg de A20 en de A12 naar Dominee Martin Luther Kinglaan in Leidsche Rijn, Utrecht. Neem afrit 16 t/m 18-Knooppunt Oudenrijn vanaf de A12. Weg vervolgen naar Dominee Martin Luther Kinglaan. Sla na ongeveer 2 kilometer rechtsaf naar Daalsetunnel. Sla rechtsaf naar Daalsesingel. Weg vervolgen naar Catharijnesingel, Willemsplantsoen en de Catharijnebaan. Sla rechtsaf naar Nicolaas Beetsstraat. Sla vervolgens rechtsaf naar de Arthur van Schendelstraat. Hier vindt u ons kantoor in het HNK gebouw aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Amersfoort (A28)

Volg de A28, blijf op de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Waterlinieweg (borden naar Centrum/Stadion/Lunetten/Galgenwaard). Neem de afslag Centrum-West. Voeg in op de Laan van Minsweerd. Sla vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf naar Stadionlaan. Daarna de weg vervolgen naar Rubenslaan, Venuslaan en de Abstederdijk. Sla bij de T-splitsing linksaf naar de Tolsteegsingel. Rijd langs het Ledigerf en de Catherijnesingel. De Catherijnesingel rechts aanhouden. Na enkele meters gaat u linksaf de Henriëtte Roland Holststraat in. Het kantoor van Climate Neutral Group (in het HNK gebouw) bevindt zich hier.

Routebeschrijving vanaf Arnhem (A12)

Volg de A12 naar de Waterlinieweg in Zuid, Utrecht. Neem afrit 16 t/m 18 – Hilversum-Knooppunt Lunetten vanaf de A12. Neem de Het Goylaan, W.A. Vultostraat, Briljantlaan en Catherijnesingel naar de Arthur van Schendelstraat in Binnenstad. Neem op de rotonde de 1ste afslag op Waterlinieweg richting Hoograven/Lunetten. Neem vervolgens de 3e afslag op de Het Goyplein naar Het Goylaan. Ga daarna rechtsaf naar Constant Erzeijstraat. Weg vervolgen naar W.A. Vultostraat en Briljantlaan. Sla bij de verkeerslichten linksaf naar de Baden-Powellweg en de Vondellaan. En ga vervolgens rechtsaf onder de Kruisvaartbrug door waar de weg overgaat in de Bleekstraat. Bij de tweede T-splitsing linksaf slaan naar de Catherijnesingel. Na enkele meters gaat u linksaf de Henriëtte Roland Holststraat in. Het kantoor van Climate Neutral Group (in het HNK gebouw) bevindt zich hier.

×