Zorg dat je klimaatneutraal gecertificeerd bent op weg naar Zero CO2 in 2050!

Geleidelijk aan zijn we de omvang van onze impact op het klimaat gaan begrijpen, maar het ombuigen van de curve van klimaatverandering gaat eerlijk gezegd nog niet zo snel. We hebben het stadium bereikt waarin we niet langer kunnen wachten om iets te doen, wat extra duidelijk wordt door het momentum voor verandering. Er zijn kansen: technologieën en middelen zijn beschikbaar, er is brede publieke aandacht voor het onderwerp, en vooral, er is een uitgesproken behoefte, geformaliseerd in het Parijsakkoord, naast een sterke bereidheid van de particuliere sector om nu echt een begin te maken.

Ons Climate Neutral Certification Programme biedt jouw organisatie de unieke mogelijkheid om systematisch op weg te gaan naar het reduceren van je emissies, maar brengt ook extra voordelen met zich mee. Zoals toegang tot extra middelen en de mogelijkheid om onderscheidend te zijn door het gebruik van het Climate Neutral Certified-label, zodat je kunt communiceren over je prestaties en certificeringsstatus.

Ik heb een gedegen achtergrond in standaarden en certificering en doe mijn uiterste best om het certificeringsprogramma van Climate Neutral Group geloofwaardig, kostenefficiënt en schaalbaar te maken, zodat we echt veel impact kunnen bereiken. Ik hoop dat je meegaat op deze reis en je organisatie en/of producten ook klimaatneutraal gecertificeerd krijgt!

Voor vragen of suggesties, stuur me een bericht via e-mail of skype op ellen.brouwer@climateneutralgroup.com

×