Utrecht | 7 Maart 2022

CNG en haar medewerkers steunen de vrede en het Oekraïense volk dat lijdt onder erbarmelijke omstandigheden. Daarom doneren we aan GIRO 555, hét ‘mensen in nood’-initiatief dat verschillende goede doelen ondersteunt, zoals CARE, Unicef, Save the Children, Oxfam Novib, Cordaid, Plan international, Terres des Hommes, Rode Kruis en Stichting Vluchteling.

CNG-medewerkers in Nederland dragen op vrijwillige basis bij en CNG verdubbelt dit bedrag. De bijdragen die door medewerkers reeds zijn gedaan, zoals steun aan familie in Oekraïne, het Rode Kruis etc. worden meegenomen voor de verdubbeling. De donatie bedraagt op dit moment in totaal 13.170 Euro en blijft de komende dagen nog groeien. Met dit initiatief komen we tegemoet aan de gevoelens en wensen van onze medewerkers en als bedrijf in lijn met onze kernwaarden. Anthesis Group, waar we afgelopen januari mee zijn gefuseerd, doneert op dezelfde manier aan diverse goede doelen.

Vandaag is het de nationale GIRO 555-actiedag voor steun aan de bevolking in Oekraïne. Om 12.30 uur was er bijna 30 miljoen euro voor humanitaire hulp ingezameld. GIRO 555 blijft de komende maanden open. Doneer ook!


Doneer ook aan GIRO 555

GIRO 555
×